Бутирометри Funke для молока 0-6%:0,1 з пробкою

225,00
грн.
Бутирометри – прилади для визначення масової частки жиру в таких продуктах: молоко, кисломолочні продукти, вершки, сметана, сир, масло, пахта, морозиво.

Бутирометричний (метод Гербера, кислотний) - найбільш розповсюджений контрольний метод визначення молочного жиру.

Суть методу: молочний жир в бутирометрі відокремлюють шляхом центрифугування після розчинення білку сірчаною кислотою. Відділенню сприяє додавання невеликої кількості ізоамілового спирту.
Градуювання бутирометру дозволяє відразу ж зчитувати показник вмісту жиру.

Діапазон вимірювання бутирометра: 0-7%.
Ціна поділки - 0,1%.
К-сть в упаковці: 10 шт.

Переваги методу:
1. Можливість використання методики для різних типів молочної продукції.
2. Висока точність аналізу